Ny Sångerska!

Det är en stor ära att presentera att Mina Edestig från Visby är ny sångare i bandet! Hon har under en tid hoppat in under våra konserter och sköt sången med bravur och nu är hon fullvärdig medlem. Självklart är hon rökfri, avskyr mobbning och är djurvän🙏🏽❤️🚭🤘🏽Här en bild när vi spelade i Stockholm den 6 september. Foto: Jonas Singh.

Spelning i Stockholm den 6 september!

Nu är det snart dags att rocka i Stockholm igen🤘🏽🚭 På tisdag den 6 september uppträder vi i Parkleken Forsängen i Farsta Strand kl 15:00. Kom, rocka och fira samtidigt att det är Lekens vecka och att parklekarna fyller 85 år🥁🥳. Kostar gratis så det är bara att dyka upp! Foto: Backstage i Almedalen, Visby den 20 augusti. Foto av: Ulrika Johansson.

Spelning i Visby den 20e augusti!

Äntligen får vi rocka för världen bästa publik igen, dvs: BARNEN! Lördagen den 20 augusti intar vi festivalen: Barndagen i Almedalen kl: 15:00 när vi gör vårt första liveframträdande på flera år! Där delar vi scen med andra grymma akter så som: Björn & Daniel och Moffa Hasse. Kostar gratis så det är bara att dyka upp. Hoppas vi syns! Foto: När vi rockade på Barndagen, 28 juli 2018.

Återsläpp Rökning Dödar!

Idag är det 15 år sedan vi släppte RÖKNING DÖDAR på Tores namnsdag den 19 oktober 2006😱 Då firade vi detta genom en stor releasefest på BryggHuset i Stockholm inför 450 personer! Idag firar vi det genom ett digitalt återsläpp🤘🏽🚭 Återupplev låtar som Pippi är starkast, Luktisar, Lokatten som fick fnatt och Farsan förstå🤘🏽 Vi har dessutom utökat skivan med en osläppt radiovariant av Äldre samt Kuddrummet live från programmet Mari’s café i Radio Gotland 2006🥁🎤🎸🎼 Lyssna på Spotify, iTunes eller YouTube!

Återsläpp av Rökfri Värld!

På Halloween den 31 oktober 2007 släppte vi skivan Rökfri Värld på CD. Idag 13 år senare är tiden inne för ett digitalt återsläpp🤘🏽🚭Återupplev låtar som Ronald, Fri med Mia Coldheart/Crucified Barbara, Moralväktarna, Plats för en till och självklart låten Rökfri Värld som även blev vår första musikvideo🎥Vi har dessutom utökat skivan med bonuslåten: En Liten Mask som skivbolaget stoppade (!) på originalsläppet samt en livelåt från Radio Gotland 2010🥁🎤🎸🎼 Totalt 19 spår! Lyssna på Spotify, iTunes eller YouTube!

Återsläpp av NIKOTINSVIN!

Nu är tiden äntligen kommen för ett digitalt återsläpp av skivan Nikotinsvin som ursprungligen släpptes 2009😱 Återupplev låtar som Hallå, Nikotinsvin, Våga Vägra Schlager och Landet tvärtom🤘🏽 Vi har dessutom utökat skivan med bonuslåten: Stopp samt tre livelåtar från programmet Mari’s café i Radio Gotland 2010🥁🎤🎸🎼 Lyssna på Spotify, iTunes eller YouTube!